Virtuele informatie manager

Je informatie stromen in beeld is voor de onderneming een belangrijk deel van de ontwikkeling, die in dit tijdperk aandacht gaan vragen. Natuurlijk weet je op gevoel wel hoe je communiceren moet met je klanten. Hoe je processen zijn ingericht is ook wel duidelijk. Maar geld verdienen met je data, dat is nog even een puzzel.

Wie gaat je daarmee helpen?

Het advies van je Viruele Informatie manager kan je hier bij helpen. Met het verzamelen van je mening kunnen we je een advies geven over de manier van informatie management die bij jullie past.

Je profiel zou kunnen zijn:

  • Met jou profiel is de behoefte aan informatie: veel weten over de persoon die tegenover je zit, tijd om contact te bouwen. Je bent een verzamelaar. Je hebt de informatie voor handen om een juiste keuze te kunnen maken. Deze moet op het juiste moment zichtbaar worden in een dashboard. Momentum voel je niet, kan je systeem dit aangeven?
  • Met jou profiel is de behoefte aan informatie: een compromis van getallen en meningen die meewegen in je beleving van waardevol. Je hebt veel informatie nodig om een juiste keuze te kunnen maken. Hierdoor is het lastig om bij je doel te komen, terwijl je die zo goed voor ogen hebt. Frustratie ligt op de loer. Wat zijn jou 3 beslisregels?

Heb jij je businessrules in beeld?

De Virtuele informatie manager kan je helpen. Wil jij hier meer van weten?

© 2018: Buro Flevo is onderdeel van Flevo ict B.V. alle rechten voorbehouden | Innovation Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress