Een nieuw tijdperk van informatisering

Na jaren van mechaniseren en automatiseren breekt een nieuw tijdperk van informatisering aan.

Mechanisering en automatiseringBuro-flevo-stop-met-beantwoorden-zelfde-vragen2

In de afgelopen jaren is overal hard gewerkt aan de automatisering van allerlei processen. Machines hebben werk overgenomen dat voorheen door mensen gedaan moest worden en slimme software zorgt ervoor dat machines zelfstandig kunnen opereren. Denk maar eens aan de mogelijkheden van de chatbot.

Verzamelde gegevens

In al onze automatiseringssystemen hebben we door de jaren heen heel veel informatie verzameld. Informatie die nodig is om het automatiseringsproces goed te laten functioneren. Maar daarnaast nog veel meer data waarvan het gewoon simpelweg handig is ze te laten onthouden door het systeem. De gedigitaliseerde wereld maakt het mogelijk om werkelijk alles te registreren en te bewaren. Data opslag kost geen geld meer dus waarom zouden we het laten?

Hier liggen kansen…

Door de jaren heen hebben we een enorme schat aan ruwe data opgebouwd in onze systemen.

Het is nu de vraag wat jij gaat doen met al die informatie? Laat je het links liggen en uitsluitend gebruiken om alle processen draaiende te houden, of valt er meer uit te halen?

Wij gaan ermee aan de slag! Met onze tools en methodes gaan we op zoek naar mogelijkheden om jouw data om te zetten in waardevolle informatie voor je bedrijf.

Informatisering

Door middel van informatisering zorgen we ervoor dat ruwe ongestructureerde data uit allerlei bronnen wordt samengebracht en gebruiken we slimme tools om de data gemakkelijk te interpreteren. Met de inzichten die hieruit voortkomen kun je de juiste beslissingen nemen om je bedrijf naar het volgende level te helpen.

Tijd voor het tijdperk van informatisering in jouw bedrijf!

Lees meer over de resultaten die je kunt bereiken met Big Data voor MKB

 

Heb je zin om hier onder het genot van een kop koffie over door te praten?
We leren je graag kennen, neem gerust contact op met één van onze consultants voor een inspirerende kennismaking.

© 2018: Buro Flevo is onderdeel van Flevo ict B.V. alle rechten voorbehouden | Innovation Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress